Kontaktni podatki zaposlenih

Vsi a b č d f g h j k l m n o p r s š u v z ž

Direktor

0 / 1 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnih kvalifikacij


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 258 majda.stopar@cpi.si

Majda Stopar je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področju kmetijstva, gozdarstva, hortikulture in varstva okolja. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo dveh področnih odborov in sicer Kmetijstvo, ribištvo, veterina, gozdarstvo in lesarska tehnologija in Okolje in okoljske tehnologije. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov. Še posebej se posveča aktivnostim, ki so povezane s trajnostnim razvojem.


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 240 vera.suhadolnik@cpi.si

Vera Suhadolnik je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih elektrotehnike, elektronike, energetike ter računalništva in informatike. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora in sicer Tehnika, informacijske in komunikacijske tehnologije. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov

2 / 10 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnega izobraževanja


Podnebni cilji in vsebine v vzgoji in izobraževanju
01 5864 233 tanja.suncic@cpi.si

Tanja Sunčič v okviru projekta Podnebni cilji in vsebine v vzgoji in izobraževanju, ki je financiran v okviru ukrepa 3.5 Sklada za podnebne spremembe v obdobju 2021–2023, sodeluje pri pripravi celostnega  programa ozaveščanja o podnebnih spremembah in ciljih ter trajnostnem razvoju na področju poklicnega in strokovnega izobraževanja.

1 / 23 Počisti filter

Središče za mednarodno sodelovanje

0 / 10 Počisti filter

Središče skupne službe in projektna pisarna


Vodja Središča skupne službe in projektna pisarna
01 5864 225 aleksandar.sladojevic@cpi.si

Aleksandar Sladojević je na Centru RS za poklicno izobraževanje zaposlen od leta 2009, trenutno je vodja središča Skupne službe in projektna pisarna. Poleg vodenja in koordinacije dela v središču je zelo aktiven tudi na drugih področjih dela CPI in sodeluje v različnih delovnih skupinah. Veliko se ukvarja z managementom projektov in na njega se lahko poleg drugih zadev obrnete tudi z zanimivimi predlogi za nova projektna sodelovanja.

1 / 19 Počisti filter

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
 • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje