Novice in dogodki

Prijava na E-novice
1. 4. 2021
Znanja in spretnosti zaposlenih na področja veriženja blokov - anketa

V projektu CHAISE nas zanimajo potrebna znanja in spretnosti, ki jih potrebujejo zaposleni s področja veriženja blokov, zato smo pripravili kratko spletno anketo. Ciljamo na podjetja, ki so že ali šele nameravajo uporabljati tehnologije veriženja blokov pri svojem poslovanju, ter na inštitucije, ki zagotavljajo izobraževanja in usposabljanja na tem področju.   Anketa se nahaja na ...

preberi novico
23. 3. 2021
Video izobraževalni program za konferenčno orodje ZOOM

Pred vami je video izobraževalni program za konferenčno orodje ZOOM, ki ga je pripravil Simon Grižonič. Program vas vodi skozi prijavo, prenos in namestitev programske opreme ter osnovne nastavitve programa. Vsi postopki so prikazani za šolske licence Arnes ZOOM. V nadaljevanju so prestavljene metode za ustvarjanje srečanj, tako planiranih kakor neplaniranih ter pomembne nastavitve za ...

preberi novico
4. 3. 2021
Program usposabljanja mentorjev

Strokovni svet RS za poklicno in strokovno izobraževanje je na decembrski seji sprejel nov program za usposabljanje mentorjev dijakom na praktičnem usposabljanju z delom in študentom na praktičnem izobraževanju.

preberi novico
5. 2. 2021
Intervju - Izzivi PSI v času epidemije

"Posledice dolgotrajnega šolanja na daljavo so že vidne!" opozarjajo strokovnjaki različnih področij. Objavljamo povezave do dveh intervjujev, v katerih so o izzivih poklicno strokovnega izobraževanja v času epidemije in posledično slabši poklicni usposobljenosti dijakov spregovorili predstavniki CPI in drugi strokovnjaki.

preberi novico
4. 2. 2021
Euroskills 2021 v septembru

Z današnjim dnem je uradno potrjeno, da je nov termin tekmovanja EuroSkills od 22. do 26. 9. 2021, s čimer se je tekmovanje EuroSkills 2020 preimenovalo na EuroSkills 2021.

preberi novico
1. 2. 2021
Posvet vodstvenih delavcev ZŠD

Zveza srednjih šol in dijaških domov Slovenije je v petek, 29. januar 2021 organizirala posvet, na katerem so bili izpostavljeni nekateri izzivi šolanja na daljavo, poleg tega pa še novosti v zakonodaji, ki vplivajo na delo šol.

preberi novico
28. 1. 2021
World Skills France odpira Skills TV

Začenja se World Skills TV avantura! World Skills Francija odpira novo spletno mesto, ki bo na enem mestu povezalo vse deležnike, ki se trudijo za promocijo poklicnih spretnosti in veščin, ter spodbujajo tekomovanja mladih talentov v različnih poklicnih panogah.

preberi novico
18. 1. 2021
Do 13. Informative še teden dni

Točno teden dni je do 13. Informative ONLINE, ki se bo to leto odvijala na spletnem mestu www.informativa.si! Vstop v virtualni sejem izobraževanja in poklicev bo brezplačen in enostaven ter varen!

preberi novico

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
 • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje