Kontaktni podatki zaposlenih

Vsi a b č d f g h j k l m n o p r s š t u v z ž

Direktor

0 / 1 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnih kvalifikacij


Vodenje središča, Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije, povezovanje neformalnega in formalnega izobraževanja
01 5864 253 barbara.kuncic@cpi.si

Barbara Kunčič Krapež je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih gradbeništva in rudarstva ter elektrotehnike, elektronike, energetike ter računalništva in informatike. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora Gradbeništvo in rudarstvo. Predava na usposabljanju svetovalcev v postopku preverjanja in potrjevanja NPK ter usposabljanju kandidatov za pridobitev licence za člana komisije v postopku preverjanja in potrjevanja NPK. Zadolžena je za načrtovanje spremljave certifikatnega sistema ter razvoj in posodabljanje metodologije za vrednotenje osebne zbirne mape. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov ter vrednotenja neformalno pridobljenega znanja.


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 269 bostjan.kosorok@cpi.si

Boštjan Košorok je zadolžen za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih poslovanja in uprave, strojništva in avtoservisne dejavnosti ter domače in umetnostne obrti. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključen v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora Poslovanje in uprava. Predava na usposabljanju svetovalcev v postopku preverjanja in potrjevanja. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 279 simona.kuder@cpi.si

Simona Kuder je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih gostinstvo, hotelirstvo in turizem in šport, ter kozmetika, frizerstvo in velnes. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo dveh področnih odborov in sicer Izobraževanje, umetnost, kultura in Storitve. Predava na usposabljanju svetovalcev v postopku preverjanja in potrjevanja NPK ter usposabljanju kandidatov za pridobitev licence za člana komisije v postopku preverjanja in potrjevanja NPK. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov

3 / 10 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnega izobraževanja


Zaključevanje izobraževanja, praktično izobraževanje in PUD, frizerstvo
01 5864 212 boris.klancnik@cpi.si

Boris Klančnik izvaja različne aktivnosti za pripravo ter izvedbo zaključnega izpita in poklicne mature v poklicnem in strokovnem izobraževanju. Zadolžen je za razvoj izobraževalnih programov in svetovanje pri načrtovanju izvedbenega kurikula šolam na področju frizerstva. Skrbi za razvoj strokovnih podlag v zvezi s praktičnim usposabljanjem z delom in enkrat letno organizira nacionalni posvet organizatorjev in mentorjev PUD. Na CPI koordinira delo svetovalcev za kurikul ter vzpodbuja uporabo digitalnih znanj in IKT orodij.


Raziskave in evalvacijske študije, razvojni projekti
01 5864 245 tina.klaric@cpi.si

Tina Klarič deluje na področju raziskovalnega in razvojnega dela v poklicnem in strokovnem izobraževanju. Vodi in izvaja evalvacije na različnih področjih. V okviru razvojnega dela koordinira ESS projekt Prenova poklicnega in strokovnega izobraževanja 2016 – 2021 – aktivnost »Vajeništvo«. Veliko se ukvarja z vidiki povezovanja izobraževanja v šolah in usposabljanja v podjetjih.


Projekt norveškega finančnega mehanizma
01 5864 208 simona.knavs@cpi.si

Simona Knavs, univ. dipl. pedagoginja in prof. teologije je od leta 2008 na CPI sodelovala na različnih razvojnih področjih kot so: zagotavljanje kakovosti, kolegialno presojanje, mednarodno sodelovanje, projektno delo, usposabljanje strokovnih delavcev, evalvacije v PSI, preprečevanje zgodnjega opuščanja izobraževanja in usposabljanja, vajeništvo, individualizacija, formativno spremljanje ter razvoj in priprava programov nadaljnjega poklicnega in strokovnega izobraževanja.

3 / 23 Počisti filter

Središče za mednarodno sodelovanje

Katja Kavnik
Projekt EQAVET
01 5864 252 katja.kavnik@cpi.si
1 / 11 Počisti filter

Središče skupne službe in projektna pisarna


Tajništvo, glavna pisarna
01 5864 263 suzana.kuraja@cpi.si

Suzana poskrbi za administrativno podporo našemu Središču za povezovanje izobraževanja in trga dela ter za podporo namestnici direktorja in vodjem oddelkov. Pomaga nam tudi pri organizaciji internih sestankov in elektronskem arhiviranju.

1 / 17 Počisti filter

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
 • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje