Kontaktni podatki zaposlenih

Vsi a b č d g h j k l m n o p r s š u v z ž

Direktor

0 / 1 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnih kvalifikacij


Vodenje središča, Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 279 simona.kuder@cpi.si

Simona Kuder je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih gostinstvo, hotelirstvo in turizem in šport, ter kozmetika, frizerstvo in velnes. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo Področnega odbora Storitve in Področnega odbora Tehnika, informacijske in telekomunikacijske tehnologije. Predava na usposabljanju svetovalcev v postopku preverjanja in potrjevanja NPK ter temeljnem usposabljanju kandidatov za pridobitev licence za člana komisije v postopku preverjanja in potrjevanja NPK. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov.


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 252 katja.kavnik@cpi.si

Katja Kavnik je vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora in sicer Tehnika, informacijske in telekomunikacijske tehnologije. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov ter se vključuje v razvojno delo na področju sistema nacionalnih poklicnih kvalifikacij.


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 269 bostjan.kosorok@cpi.si

Boštjan Košorok je zadolžen za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih poslovanja in uprave, strojništva in avtoservisne dejavnosti ter domače in umetnostne obrti. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključen v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora Poslovanje in uprava. Predava na usposabljanju svetovalcev v postopku preverjanja in potrjevanja. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov


Poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije, povezovanje neformalnega in formalnega izobraževanja
01 5864 253 barbara.kuncic@cpi.si

Barbara Kunčič Krapež je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih gradbeništva in rudarstva ter elektrotehnike, elektronike, energetike ter računalništva in informatike. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora Gradbeništvo in rudarstvo. Predava na usposabljanju svetovalcev v postopku preverjanja in potrjevanja NPK ter usposabljanju kandidatov za pridobitev licence za člana komisije v postopku preverjanja in potrjevanja NPK. Zadolžena je za načrtovanje spremljave certifikatnega sistema ter razvoj in posodabljanje metodologije za vrednotenje osebne zbirne mape. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov ter vrednotenja neformalno pridobljenega znanja.

4 / 11 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnega izobraževanja


Metalurgija Zaključevanje izobraževanja; praktično usposabljanje z delom; digitalna pismenost
01 5864 212 boris.klancnik@cpi.si

Boris Klančnik koordinira razvoj kurikula ter njegovo implementacijo v poklicne in strokovne šole, izobraževanje in usposabljanje učiteljev in drugih strokovnih delavcev, razvoj učnih gradiv ter druge aktivnosti na področju: metalurgija.

Koordinira različne aktivnosti za pripravo ter izvedbo zaključnega izpita in poklicne mature v poklicnem in strokovnem izobraževanju ter izvaja usposabljanja učiteljev in drugih strokovnih delavcev.

Skrbi za razvoj strokovnih podlag na področju praktičnega usposabljanja z delom (PUD).

Na CPI koordinira razvoj in implementacijo digitalne kompetence za programe poklicnega in strokovnega izobraževanja.


Raziskave in evalvacijske študije, razvojni projekti
01 5864 245 tina.klaric@cpi.si

mag. Tina Klarič načrtuje in izvaja razvojne projekte in evalvacije ter na osnovi teh pripravlja pregledna poročila. V okviru projekta NOO Modernizacija poklicnega izobraževanja  vodi aktivnost Vajeništvo.


Frizerstvo; karierni razvoj učiteljev
01 5864 208 simona.knavs@cpi.si

Simona Knavs koordinira razvoj kurikula ter njegovo implementacijo v poklicne in strokovne šole, izobraževanje in usposabljanje učiteljev in drugih strokovnih delavcev, razvoj učnih gradiv ter druge aktivnosti na področju frizerstva.

Na ravni centra koordinira aktivnosti izobraževanja in usposabljanja učiteljev.

3 / 26 Počisti filter

Središče za mednarodno sodelovanje

0 / 9 Počisti filter

Središče skupne službe in projektna pisarna


Tajništvo, glavna pisarna
01 5864 263 suzana.kuraja@cpi.si

Suzana poskrbi za administrativno podporo Središču za razvoj poklicnih standardov in vodstva. Pomaga tudi pri organizaciji internih sestankov in elektronskem arhiviranju.

1 / 14 Počisti filter
z-library Z-Library project. Free ebooks Library z-lib project

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
 • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje