Kontaktni podatki zaposlenih

Direktor

0 / 1 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnih kvalifikacij


Vodenje središča, poklicni standardi, nacionalne poklicne kvalifikacije
01 5864 228 darja.starkl@cpi.si

Mag. Darja Štarkl je zadolžena za pripravo in razvoj poklicnih standardov in nacionalnih poklicnih kvalifikacij na področjih živilske, kemijske, papirniške, tekstilne, steklarske,  lesarske tehnologije ter veterine. Na istih strokovnih področjih sodeluje pri razvoju programov usposabljanja in izpopolnjevanja ter pri pripravi dodatnih kvalifikacij. Ravno tako je v okviru stroke vključena v različne domače in mednarodne projekte. Koordinira delo področnega odbora Kemijska in proizvodna tehnologija. Svetuje na področju postopkov pridobitve nacionalnih poklicih kvalifikacij za kandidate, podjetja, svetovalce in izvajalce postopkov. Ukvarja se z raziskovanjem podpornih informacij o trgu dela, predvsem z različnimi razpoložljivimi bazami, ki so podlaga za pripravo poklicnih standardov ter integracijo trajnostnih vsebin v poklicne standarde in izobraževalne programe.

1 / 11 Počisti filter

Središče za razvoj poklicnega izobraževanja


Strojništvo, avtoservisna dejavnost in geotehnika
01 5864 215 marija.sibanc@cpi.si

Marija Šibanc koordinira razvoj kurikula ter njegovo implementacijo na poklicne in strokovne šole, izobraževanja in usposabljanja učiteljev in drugih strokovnih delavcev, razvoj učnih gradiv ter druge aktivnosti na področjih PSI: strojništvo, avtoservisna dejavnost in geotehnika.

Je članica državne predmetne komisije za poklicno maturo za predmet Strojništvo.


Gastronomija in turizem; učna gradiva
01 5864 210 danusa.skapin@cpi.si

Danuša Škapin koordinira razvoj kurikula ter njegovo implementacijo v poklicne in strokovne šole, izobraževanje in usposabljanje učiteljev in drugih strokovnih delavcev, razvoj učnih gradiv ter druge aktivnosti na področju gastronomije in turizma.

Skrbi za področje učnih gradiv za strokovne module v programih poklicnega in strokovnega izobraževanja. Je članica Komisije za učbenike pri Strokovnem svetu za poklicno in strokovno izobraževanje.

Na CPI je koordinatorka aktivnosti kulturno-umetnostne vzgoje

2 / 22 Počisti filter

Središče za mednarodno sodelovanje


Nacionalna točka REFERNET
01 5864 207 meta.slander@cpi.si

Metka pripravlja poročila na aktualne teme o stanju, razvoju in strategijah poklicnega in strokovnega izobraževanja v Sloveniji in Evropi. Za nas povzema vsebine, ki jih zbira osrednja evropska ustanova za razvoj poklicnega izobraževanja CEDEFOP. Bralci teh vsebin so zlasti raziskovalci, ravnatelji in pedagoško-andragoška strokovna javnost.

1 / 10 Počisti filter

Središče skupne službe in projektna pisarna


Projektna pisarna
01 5864 265 jure.suligoj@cpi.si

Njegova skrb so Erasmus+ projekti. Se pravi od prijave, iskanja partnerjev, pregledovanja in usklajevanja prijavnih dokumentov do same izvedbe, monitoringa in poročanja. Tekom dela na CPI-ju je bil koordinator že več kot 50 projektom (Leonardo da Vinci, Interreg in Erasmus+)

1 / 13 Počisti filter

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
 • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje