Sistem kvalifikacij na področju živilske tehnologije

- Objavljeno
- september 2022
- Avtor(ji)
- Andreja Vuk, mag. Tina Buh, Tjaša Bedenk, Andrejka Krt, Marinka Korošec, mag. Anita Jakuš, Andreja Žolnir, Ana Petrovič, Tatjana Kmetič Škof, Tadeja Vodovnik Plevnik, Irena Kos, Jožefa Kapun Maršik, Sara Ketiš Glažar, Stanislava Pažek, Mag. Miha Štular
- Področje
- živilska tehnologija
- Ključne besede
- živilska tehnologija, SOK, kvalifikacijska struktura
Vse hitrejši razvoj gospodarstva, predvsem razvoj novih tehnologij in storitev, vpliva na razvoj novih kvalifikacij in spreminjanje obstoječih. Z večanjem števila različnih vrst kvalifikacij se veča tudi potreba po zagotavljanju njihove transparentnosti in preglednosti celotnega sistema kvalifikacij.
-
Sistem kvalifikacij na področju živilske tehnologije
Gradivo | PDF 8 MB