Sistem kvalifikacij na področju živilske tehnologije

Naslovnica publikacije Sistem kvalifikacij na področju Živilske tehnologije
Objavljeno
september 2022
Avtor(ji)
Andreja Vuk, mag. Tina Buh, Tjaša Bedenk, Andrejka Krt, Marinka Korošec, mag. Anita Jakuš, Andreja Žolnir, Ana Petrovič, Tatjana Kmetič Škof, Tadeja Vodovnik Plevnik, Irena Kos, Jožefa Kapun Maršik, Sara Ketiš Glažar, Stanislava Pažek, Mag. Miha Štular
Področje
živilska tehnologija
Ključne besede
živilska tehnologija, SOK, kvalifikacijska struktura
Opis:

Vse hitrejši razvoj gospodarstva, predvsem razvoj novih tehnologij in storitev, vpliva na razvoj novih kvalifikacij in spreminjanje obstoječih. Z večanjem števila različnih vrst kvalifikacij se veča tudi potreba po zagotavljanju njihove transparentnosti in preglednosti celotnega sistema kvalifikacij.

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

  • Navigacija
    s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

  • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
  • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
  • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
  • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
  • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
  • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
  • Esc Zapre pojavno okno / meni
  • Tab Premakne fokus na naslednji element
  • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
  • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
  • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje